3. VicArt  и 
"I Can Culture" 

Първа съвместна изложба заедно с основателя на "I CAN CULTURE" Анна Гуркова и другите артисти от обществото.
Проведе се на : 19.05.2023г. (петък) от 19:00ч.
📍 град София, кв. Лозенец,  ул. “Горски пътник” 40
VicArt си партнира с International Dance Open Bulgaria като спонсор : изработка на награди за прекрасните участници !
За събитието са ръчно изрисувани 3 куфара награда за най-забележителните участници в състезанието! Тези специални куфари за ръчен багаж са пъстро обагрени , разбира се, на танцова тематика специални за тях. 
За първи път в България International Dance Open се провежда на 16.04.2022г. в град София в "Зала Овергаз Арена".

VicArt си партнира с International Dance Open Bulgaria като спонсор : изработка на награди за прекрасните участници за 2ри път през ноевмри 2022г.!

За втори път формата се провежда на 19 и 20.11.2022г. отново в град София - "Зала Овергаз Арена" !!!
За събитието отново са ръчно изрисувани 3 куфара награда за най-забележителните участници в състезанието! 

VicArt рисуван куфар, специално за Невяна Владинова!

Невяна Владинова е българска бивша състезателка по художествена гимнастичка и понастоящем е вицепрезидент на българската федерация по художествена гимнастика.

2. VicArt  и
"International Dance Open Bulgaria"

"International Dance Open Bulgaria" е част от международната организация "International Dance Open" - един от най-големите танцови формати в Европа за танцьори от всички нива и възрасти.
Ние заедно с организаторката на събитието , представител за България : Николина Въкова , измислихме тези уникални по дизайн и пъстрота куфари, които да се харесат на участниците.
Така победителите не само имат страхотни пътни чанти, а и ще си припомнят за тази победа на състезанието всеки път, когато пътуват с тях!
Аз като част от екипа, като гост ръководител, споделих с участниците в събитието повече на темата за рисуване върху дрехи. 
Също така бях до всички присъстващи като ръководител на ателието за рисуване върху дрехи, в което всеки имаше възможност да се включи със собствена дрешка, която да нарисува сам заедно с нас! 

1. VicArt  на 
"Sustainable Wardrobe for a Green Future".

Събитието Sustainable Fashion for a Green Future е одобрено от кампанията "On the Green Track". 📌Еднодневното събитие се провежда с цел да започне диалога за негативното влияние, което модната индустрия оказва върху природата и всички действия, които ние можем да предприемем, за да го намалим. 
Участието на всеки бе напълно безплатно и се състоя на 15.05.2022г. в град София в "Missia23".

Последвай ме:

Търсене