Какво рисувам ?

vicart
Тук може да намерите пълна информация за това, което правя и как го правя.

Рисувам върху дрехи, обувки и чанти картинки по изцяло ваш избор и вкус.
  -   Тази картинка може да бъде точно прерисуване на изображение/снимка , което/ято сте избрали вие.
или
  -   Можете да ми споделите идеята, която имате и аз да изработя специално за вас уникален дизайн. 
• Освен това ако имате дрешка/обувки/чанта с повреда (петно/ захабено) мога да го покрия с боя и така да му бъде даден втори шанс за живот :) 

За всяка поръчка, към която има нужда за уточнения в дизайна , изработвам предварителен дигитален проект, абсолютно безплатно. Така може да се визуализира идеята и да обсъдим какво и по какъв начин ви харесва.

Рисувам върху артикули, изпратени от вас , които може да бъдат както чисто нови закупени специално за рисунката, така и вече носени. 
Аз мога да купя само тениски при ваше желание и да бъде включена в крайната цена.
Цената се формира според сложността и размера на желаната от вас картинка.
Времето за изработка на една такава уникална дрешка е стандартно в срок до 14 дни./ или в срок спрямо пълнотата на графикът ми.
А ако ви трябва за специален повод мога да се съобразя ако е удобно и за мен.  :) 
Доставка и плащане : Изпращането на артикулите става по куриер по ваш избор (Еконт или Спиди) за сметка на клиента. Плащането е с наложен платеж след като го нарисувам и изпратя обратно към вас или чрез банков превод - отново по ваш избор.

КАРТИНИ
Предимно рисувам дрехи , но картините върху платно също са много специални проекти за мен.
Поръчката и изработка на картина става както при дрехите. Идеята / снимката е ваша и аз измислям финален дизайн. 
Аналогично цената отново се формира спрямо сложността и размера на платното.
Времето за изработка е диапазон 20-30 дни , като отново може да се доуточним и да бъде изработена по-бързо за повод ако е възможно. :) 
Картините също се изпращат по куриер по ваш избор или ако се намирате в град София мога да ви я доставя лично.

Тук може да разгледате и някои Често задавани въпроси, където ще прочетете отговори на въпросите, които може да имате  :)
 

Цената не може да бъде фиксирана, тъй като зависи от сложността на избранта от вас картинка и размера ѝ. Освен това има значение и върху какъв тип материал (текстил/кожа/пластмаса/платно) ще бъде нарисувано, поради различните бои и други материали, които ще бъдат използвани.
Затова ако искате приблизителна цена на вашата идея ми изпрате запитване от раздел "контакт" или ми изпратете директно съобщение в инстаграм/фейсбук страницата, имейл. :)
Ще се радвам да обсъдя с вас идеите, които имате и да ги осъществя.
Срокът за изработка на рисунка зависи от заетостта ми и обема на текущи поръчки, които има.


Освен това ако нямате възможност да изчакате това време или рисунката ви трябва за по-скорошен повод мога да се съобразя ако имам физическото време и тогава има опция срещу допълнително заплащане за извънредният труд. :)
Дългият прериод време между поръчването и пристигането на пратката при вас е , защото това е ръчна изработка. Изработването не става бързо както при масовите производства на дрехи , а е бавен процес, при който всеки детайл се прави лично от мен с много внимание и старание.
Рисуваните дрехи и картини се правят лично за вас, което изисква време, а не са готиви за продажба и бърза доставка. :)
Всичко рисувам с висок клас специални за материята бои.
Съответно за текстил използвам бои, специализирани за плат - те перфектно проникват в текситла и се задържат във времето. Напълно устойчиви на метеорологични условия и пране както на ръка, така и в пералня!

За кожа (естествена/изкуствена) изпозлвам най-високият клас боя на пазара - "Angelus". Те също са 100% устойчиви във времето и могат да се перат на ръка.

За пластмасови повърхности - рисунки върху куфари, използвам бои, специално пригоден модел за пластмаса. Отново устойчиви на метеорологични условия. При този тип рисунки се покриват и с допълнителен прозрачен лак, за да се предпазват максимално картинките от надраскване.

За рисуване на картини върху платна използва аркилна боя.
Преди да започна да рисувам за вас, всеки един от продуктите, с които работя е тестван лично от мен. След много опити с различни марки и видове материали съм избрала най-добрите като качество и издръжливост на крайният продукт за вас !
Търсене